7 Youtube-videor från Torrevieja

on

Drönarflygfoto, shoppingtur och rundtur i Torrevieja. Det är många som gör Youtube-filmer om Torrevieja. De flesta är rätt mediokra. Därför har vi letat upp sju filmer som vi tycker är intressantare än genomsnittet.

1. Åtta minuter drönarflygfoto.

Vi får se kustlinjen med stränderna, olika urbanisationer, pågående nybyggen, saltsjöarna, naturområden och simmande delfiner.

2. Sevärdheter i och i närheten av Torrevieja.

Här får vi se filmklipp från olika sevärdheter och platser, ackompanjerat av spansk musik. Bara att ta fram anteckningsblocket och skriva ner sin egen önskelista på ställen att besöka.

3. Torreviejas bästa restauranger.

Några matentusiaster har skickat in matbilder från sina favoritrestauranger i Torrevieja till Youtube-kanalen Best Places to Eat som satt ihop det hela till en video. Bra inspiration till den som vill planera in trevliga restaurangbesök.

4. Lite av varje i Torrevieja.

En spansk mäklare berättar detaljerat om fördelarna med Torrevieja. Syftet är att sälja in staden och sin mäklarfirma. Medan han gör det får man se väldigt fina bilder från stränder, citykärnan, marknader, saltsjöarna och olika urbanisationer.

5. Strandpromenaden.

Här har någon filmat femton minuter av sin promenad längs med strandpromenaden i Torrevieja.

6. Shopping i Zenia Boulevard.

För alla som älskar att shoppa kommer här en presentation på engelska om det populära shoppingcentret Zenia Boulevard i Orihuela Costa som ligger söder om Torrevieja.

7. Nordbor och andra som bor och jobbar i Torrevieja.

En halvtimmes inblick i mestadels skandinavers vardag i Torrevieja. Hur det är att jobba som kock, som mäklare eller att sälja hemmaspan.

Mer läsning om Torrevieja

Topp-10 för bästa semesterkänslan i Torrevieja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *