Öppettider för Zenia Boulevard 2024

on

Eftersom butiker bara får ha öppet ett visst antal söndagar och helgdagar per år, gör Zenia Boulevard en kalender varje år där man ser vilka dagar det är öppet. Här hittar du den kalendern.

Zenia Boulevard är ett stort köpcentrum på Orihuela Costa, dit även många från Torrevieja gärna åker för att shoppa eller gå på restaurang.

Här finns fler än 150 butiker, även stormarknader för mat eller byggvaror och inredning. De vill gärna marknadsföra sig som att de är en liten stad som har allt. Varje vecka finns här gratis konserter eller föreläsningar. De har gjort det fint med växtlighet och det finns 90 olika sorters träd och växter planterade.

Restauranger har egna öppettider

Restauranger och caféer styrs inte av söndagsregeln. De får ha vilka öppettider de vill. Ofta kanske de har öppet på söndagar när folk är lediga och om de har stängt kan det till exempel hellre vara på en måndag eller tisdag. Det här styrs av varje restaurang individuellt.

Kalender som visar vilka dagar Zenia Boulevard har öppet under 2024.

Rött = stängt. Gult = öppet trots att det är söndag eller helgdag.

Att ta sig dit

Det finns två bussar som går från Torrevieja till Zenia Boulevard. I Torrevieja kan man bland annat kliva på vid stora bussterminalen i centrum. Vid Zenia Boulevard går bussen framför huvudentrén.

Den ena bussen tar drygt en kvart, den andra åker mer kringelkrokigt och tar längre tid. Busstidtabell finns på bussterminalen, eller i appen Avanza Costa Azul – den funkar dock sådär. I appen ska man söka på ”C C Boulevar Zenia”.

Det går också att åka taxi, det kostar mindre än 20 euro enkel resa. Bussen kostar 1,55 euro enkel resa.

Åker man bil så finns det gott om parkering.

Zenia Boulevards hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *