Öppettider för Zenia Boulevard 2023

on

Eftersom butiker bara får ha öppet ett visst antal söndagar och helgdagar per år, gör Zenia Boulevard en kalender varje år där man ser vilka dagar det är öppet. Här hittar du den kalendern.

Zenia Boulevard är ett stort köpcentrum på Orihuela Costa, dit många från Torrevieja gärna åker för att shoppa eller gå på restaurang.

Här finns fler än 150 butiker, även stormarknader för mat eller byggvaror och inredning. De vill gärna marknadsföra sig som att de är en liten stad som har allt. Varje vecka finns här gratis konserter eller föreläsningar. De har gjort det fint med växtlighet och det finns 90 olika sorters träd och växter planterade.

Restauranger har egna öppettider

Självklart finns också ställen där man kan äta en bit mat, eller ta en kaffe eller en drink.

Restauranger och caféer styrs inte av söndagsregeln. De får ha vilka öppettider de vill. Ofta kanske de har öppet på söndagar när folk är lediga och om de har stängt kan det till exempel hellre vara på en måndag eller tisdag. Det här styrs av varje restaurang individuellt.

Kalender över Zenia Boulevards öppettider 2023. Det är öppet nästan alla dagar hela året utom vissa söndagar och helgdagar. Det är stängt på söndagar i januari, februari, mars, maj och första halvan av juni. I april är det öppet alla dagar utom söndag 23 april. Dessutom stängt på helgdagarna 1 maj, 6 oktober och 25 december.
Röd ring betyder att det är stängt. Gul ring betyder att det är en söndag eller en helgdag när det är öppet. Alla andra dagar är normala dagar och då är det öppet.

Att ta sig dit

Det finns två bussar som går från Torrevieja till Zenia Boulevard. I Torrevieja kan man bland annat kliva på vid stora bussterminalen i centrum. Vid Zenia Boulevard går bussen framför huvudentrén.

Den ena bussen tar drygt en kvart, den andra åker mer kringelkrokigt och tar längre tid. Busstidtabell finns på bussterminalen, eller i appen Avanza Costa Azul – den funkar dock sådär. I appen ska man söka på ”C C Boulevar Zenia”.

Det går också att åka taxi, det kostar mindre än 20 euro enkel resa. Bussen kostar 1,55 euro enkel resa.

Åker man bil så finns det gott om parkering.

Zenia Boulevards hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *